Αναγνώστες

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Μια μικρή ιστοριούλα για καλωσόρισμα!



Γειά σας Beauties!!



Η πρώτη επαφή μου με το Beauty bloging  οφείλω να ομολογήσω πως έγινε  με έναν κάπως παράδοξο τρόπο. Σας μεταφέρω νοερά στον χώρο και το χρόνο : Απόγευμα Παρασκευής , στα τέλη Νοεμβρίου . Μια υπέροχη και ζεστή καφετέρια κάπου στο Κουκάκι , που απολαμβάνω με την πιο αγαπημένη μου φίλη ζεστό καπουτσίνο διπλό.  Έχουμε να βρεθούμε πολύ καιρό , τα νέα μας πάάαάρα πολλά  και μιλάμε , μιλάμε , μιλάμε.


Κάποια στιγμή η συζήτηση πηγαίνει στα καλλυντικά ( τι κορίτσια είμαστε άλλωστε!) κι εκεί ακούω για πρώτη φορά τη λέξη «Beauty bloger» αφού εκείνη ήδη παρακολουθεί. Αυτό ήταν! Με το που γύρισα σπίτι το βράδυ άρχισα να ψάχνω , να βρίσκω και … αυτό ήταν! Κόλλησα!!!


Από τότε , παρακολουθώ διάφορα beauty blogs  αφιερώνοντας μεγάλο μέρος του ελεύθερου χρόνου μου ,  ρουφώντας πραγματικά τα όσα διαβάζω ,  μαθαίνοντας και δοκιμάζοντας.  Και κάπου εκεί γεννιέται η επιθυμία της δημιουργίας ενός δικού μου μπλογκ. Είναι μια ιδέα που στριφογυρνά από καιρό στο μυαλό μου  κι έτσι αποφάσισα να την υλοποιήσω.


Οι γνώσεις μου σχετικά με την ομορφιά είναι τελείως εμπειρικές. Δεν έχω σπουδάσει κάτι σχετικό ( το αντικείμενό μου  είναι τα Παιδαγωγικά και εργάζομαι αρκετά χρόνια στον τομέα μου) όμως η ομορφιά  σε όλες τις μορφές της ( μακιγιάζ , μαλλιά , νύχια , σώμα , beauty tips ) είναι κάτι που αγαπώ πολύ.  Μου αρέσει να ενημερώνομαι για καθετί καινούριο , να δοκιμάζω νέα προϊόντα , να ανταλλάζω σκέψεις και ιδέες..


Έτσι λοιπόν αποφάσισα τελικά να δημιουργήσω αυτό εδώ το μπλογκάκι , για να μοιραστώ μαζί σας την αγάπη μου για την ομορφιά , να ανταλλάξουμε σκέψεις και ιδέες.  Να μοιράζομαι μαζί σας απόψεις για διάφορα προϊόντα  που χρησιμοποιώ αλλά και beauty tips που μπορούν να μας κάνουν ακόμα πιο όμορφες!



Καλωσορίσατε λοιπόν στην Beauty Land μου και καλό μας ταξίδι!

4 σχόλια:

  1. Γλυκό μου πλασματάκι... με συγκίνησες. Ξέρεις καλά γιατί... :)
    Καλή αρχή στο νέο σου blog, εύχομαι να πάει τέλεια!!!!! Δηλώνω από τώρα φανατική θαυμάστρια!!!! Σε αγαπώ πολύ και είμαι πάντα εδώ...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλεναδίτσα μου γλυκιά , δεν θα μπορύσες να μην υπάρχεις κι εδώ!!!

    Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Είμαι σίγουρη πως θα τη χρειαστώ τη βοήθειά σου!! Σε φιλώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευτυχάκι μου, καλή αρχή! Αχ, θυμαμαι τις εποχες που σε εβαφα σπιτι σου. Πολλα φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ' ευχαριστώ πολύ Κατερινάκι μου!! Επικές αυτές οι εποχές!
      Φιλιά και από εμένα!!!

      Διαγραφή