Αναγνώστες

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Το νεσεσέρ της παραλίας.

Hello beauties!!!

H στιγμή που επιτέλους θα βρεθούμε στην αγαπημένη μας παραλία , πλησιάζει. Η καλή μας διάθεση όμως και η ανυπομονησία μας να βρεθούμε εκεί ή το καινούριο μας μαγιό, δεν αρκούν. Πρέπει να έχουμε έτοιμο και το νεσεσέρ της παραλίας με όλα αυτά τα προϊόντα μου μπορούν να μας εξασφαλίσουν ένα όμορφο και προπάντων ασφαλές μαύρισμα.  Ας δούμε λοιπόν μαζί ποια είναι αυτά και γιατί πρέπει να υπάρχουν , έτσι ώστε να μπορέσουμε να απολαύσουμε και να χαρούμε τα μπάνια μας ανενόχλητες.
  • Αντηλιακή κρέμα προσώπου με αρκετά υψηλό δείκτη προστασίας , αφού η περιοχή του προσώπου αποτελεί μια από τις πιο "επικίνδυνες" ζώνες.
  • Αντηλιακή κρέμα σώματος , επίσης με αρκετά υψηλό δείκτη προστασίας για προστασία από τις ακτίνες UV και την ηλιακή ακτινοβολία.
  • Λάδι μαυρίσματος , κατά προτίμηση με δείκτη προστασίας , για να πετύχουμε το πολυαναμενόμενο μαύρισμα. 
  • Αντηλιακό σπρέι προστασίας μαλλιών γιατί δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεχάσουμε τα μαλλιά μας που και αυτά ταλαιπωρούνται εξίσου με το δέρμα μας μας  από τον ήλιο, το αλάτι ή το χλώριο της πισίνας. 
  • Κάποιο προϊόν , τύπου νερό, για να δροσίσει και να τονώσει την αφυδατωμένη από τον ήλιο επιδερμίδα. 
Και φυσικά δεν ξεχνάμε με την επιστροφή μας στο ξενοδοχείο ή στο σπίτι μας τη χρήση ενός after sun προιόντος που θα ανακουφίσει και θα δροσίσει την επιδερμίδα μας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τι περιλαμβάνει το δικό μου νεσεσέρ παραλίας!
Εσείς πώς θα γεμίσετε το νεσεσέρ της παραλίας φέτος; Έχετε χρησιμοποιήσει τα προϊόντα Ambre Solaire? Για μένα είναι η πρώτη φορά φέτος και από τη μυρωδιά τους και μόνο ανυπομονώ να δω πως θα είναι πάνω στο σώμα μου!! 
Περιμένω με χαρά οποιοδήποτε σχόλιο σας!
Να έχετε μια υπέροχη Κυριακή!
Σας φιλώ γλυκά!!!

Υ.Γ. Το καλοκαίρι είναι ΕΔΩΩΩΩΩΩΩ!!!! 

1 σχόλιο:

  1. Πολύ ωραία προϊόντα! Άκρως απαραίτητα όλα! Δεν έχω δοκιμάσει τα Ambre Solaire, αλλά από την άλλη δεν έχω αρχίσει και μπάνια ακόμα. Σίγουρα θα τα τιμήσω μέσα στο καλοκαίρι!
    Φιλιά, Μαρία από http://beautylifebymaria.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή